Tahta Kurusu İlaçlama

Geceleri ortaya çıkan tahtakuruları gün boyu farklı yerlerde saklanarak kendilerini gizlemektedir. Duvardaki çatlaklardan, duvar il zeminin birleştiği yere mobilyalarda ve yatak başlarında bulunabilen tahtakuruları oldukça rahatsız edici olmaktadır. Tahta kurtları 300 civarında yumurtlayabilen bir özelliğe sahip olduğundan dolayı eşyalarınızın arasında gelmesi kısa zaman içerisinde evinizin istila edilmesine neden olabilecektir.

Tahtakurularının zararlarına baktığımız zaman hastalık bulaştırma ihtimali oldukça yüksek canlılar olduğunu rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Önceden ısırmış olduğu kişinin eper kanında herhangi bir rahatsızlık varsa bu hastalığı kan yolu ile size bulaştırabilme gibi bir durum söz konusudur.  Aynı zamanda tahtakuruları kişiyi ısırdıktan sonra vücutta çok fazla kaşıntı olmasına neden olmaktadır. Bundan dolayı tahtakurusu herhangi bir yerde görüldüğü zaman yuvasından çıkmayı bekleyen çok daha fazla tahtakurusu olduğunu düşünerek tahtakurusu ilaçlama yoluna gitmeniz sizin için oldukça faydalı olacaktır.

Tahta Kurusu İlaçlama Nasıl Yapılır?

Ev, iş yeri gibi alanlarda tahtakurusu çıkmaya başladığı zaman kesinlikle tahtakurusu ilaçlama işleminin yapılması gereklidir. Çünkü tahtakuruları çok hızlı üreme özelliği olan canlılar olduğu için kısa bir zaman içerisinde sayılarının çok daha fazla artacağı göz ardı edilmemelidir.  Tahtakurusu ilaçlama işlemi yapılırken ilk etapta kullanılacak ilaçlar etkin ve kesin çözüm olması gereklidir.  İşlem yapılırken tahtakurusunun olabileceği her alan tam bir şekilde ilaçlanmalıdır. Bu işlem firmamız tarafından başarılı bir şekilde yapılmaktadır.